Let op! Eid cadeautjes graag voor 13 juni bestellen! Nu 10% winkelwagenkorting + Gratis verzending NL + BE

Alles over Retourneren

Retourneren sieraden

Wat zijn de retour voorwaarden?

Heb je iets besteld, maar is het niet zoals verwacht? Dan kun je ervoor kiezen je product te retourneren als deze nog ongedragen en onbeschadigd is. De retourtermijn is 14 dagen.

Zodra je retourzending bij ons binnen is, ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Zodra de retourzending is verwerkt, wordt het betaalde bedrag binnen 3-4 werkdagen teruggestort op je rekening.

Wanneer je een artikel retourneert, krijg je de aankoopwaarde van het artikel terug minus de eventueel betaalde bezorg- en administratiekosten. Het bedrag zal teruggestort worden op je bankrekening indien het geretourneerde product voldoet aan de volgende eisen:

  1. Het product is ongebruikt en onbeschadigd.
  2. Het product wordt in de originele verpakking ingepakt.
  3. Het product wordt veilig ingepakt, zodat het onderweg niet beschadigd kan raken.

Hoe stuur ik mijn pakketje retour?

Besluit je je pakket retour te sturen, laat dan een bericht achter op onze Whatsapp nummer. Wij helpen je daar graag verder.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terug heb na retourneren?

Heb je iets besteld, maar is het niet zoals verwacht? Dan kun je ervoor kiezen je product te retourneren als deze nog ongedragen en onbeschadigd zijn. De retourtermijn is twee weken. Zodra je retourzending bij ons binnen is, ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Zodra de retourzending is verwerkt, wordt het betaalde bedrag binnen 3-4 werkdagen teruggestort op je rekening.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, exclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij mogen verwachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of dat er is aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retourneren graveersieraden

Wat zijn de retour voorwaarden bij graveersieraden?

De retourvoorwaarden zijn anders voor graveersieraden, omdat deze speciaal voor u gepersonaliseerd zijn. Wij kunnen deze producten na retour niet meer verkopen. Bij ontevredenheid kunt u altijd contact met ons opnemen via onze Whatsapp nummer. Wij zullen per geval kijken hoe wij u verder kunnen helpen.