Let op! Eid cadeautjes graag voor 13 juni bestellen! Nu 10% winkelwagenkorting + Gratis verzending NL + BE

Leer ons kennen Over Ons

Daar staan wij dan met onze webshop die is ontstaan vanuit een ‘uit de hand gelopen’ hobby. Je bent precies op het juiste adres als je opzoek bent naar tijdloze elegantie.

Unieke verhalen in Prachtige sieraden

Bij Bellezza Zilvers vind je zilveren sieraden die met veel zorg en aandacht zijn geselecteerd, want ook jij wilt het mooiste sieraad! Laat je verwennen met onze uitgebreide collecties aan kettingen, armbanden, ringen, oorbellen en graveersieraden.

Onze graveersieraden zijn uniek! Wij laten deze namelijk ontwerpen in onze eigen atelier. Wij waren begonnen met een kleine collectie graveersieraden, die met jullie vertrouwen in ons, is gegroeid en nog steeds aan het groeien is.

Graveersieraden zijn de meest betekenisvolle sieraden waarmee jij je verhaal kunt vertellen. Elk sieraad is hierdoor uniek. Zo klein maar toch zo waardevol!

Wij blijven elke dag werken aan het uitbreiden van onze unieke collectie graveersieraden. Wij delen graag met jou hoe wij dit doen. Volg ons op Instagram, Tiktok en Fb, raak geïnspireerd en blijf op de hoogte van oneindig veel verrassingen. Het is er altijd gezellig en er is altijd iets nieuws!

Bellezza Zilvers

“Verhaaltje in een Sieraadje”

Bekijk reviews
Verhaaltje in een Sieraadje